Vragen? 013 - 529 90 99

Specialist in inrichtingsconcepten

Klassehout is de specialist in inrichtingsconcepten. Voor primair onderwijs, kinderopvang, buitenschoolse opvang, op kinderen gerichte inrichtingen van zorg- en medische centra en voor studentenkamers. Wij hebben een jarenlange ervaring in het ontwikkelen en produceren van meubilair dat helemaal voldoet aan de eisen van onze doelgroepen. Wij vertalen onze visie in doelgerichte functionaliteit, duurzame kwaliteiten, mooie en ergonomische vormgeving, veiligheid, betrouwbaarheid en bijzondere meubelproducten.

Ook hebben wij een eigen werkplaats. Hier wordt ons meubilair professioneel vervaardigd. Daarnaast transporteren wij het meubilair zelf en leveren wij dit correct bij u af.

Vanzelfsprekend hebben wij verstand van inrichtingen en alles wat daarbij een rol speelt. Onze specialisten en adviseurs volgen de laatste mondiale ontwikkelingen op de voet en ontwikkelen zelf innovatieve concepten, die uw verwachtingen overstijgen. En natuurlijk luisteren wij vooral en nadrukkelijk naar u. Naar de wensen en eisen die u heeft om samen met ons de meest ideale inrichting te creƫren.

WIJ BELLEN U TERUG!

Heeft u een vraag?
Laat hier uw telefoonnummer achter
en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.


Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05